tirsdag den 6. oktober 2009

Sjov og Skole eller Skolesjov?

I mit sidste indlæg "Sjov og Navne" postede jeg en lille video om drengen David der lige havde været til tandlægen, og som jeg skrev havde jeg fundet dette lille komiske klip på en tilfældig YouTube surfning. I sidste uge blot et par dage efter mit indlæg stødte jeg så på klippet i en helt anden sammenhæng, nemlig via gennemlæsning af min pensumliste!!!

Jeg tager i øjeblikket fag ude på medievidenskab KU som en del af mine valgfag på idræt (nej det har ingen umiddelbar relevans). Her oplever jeg for første gang en STOR glæde ved at gå i skole og min begejstring ved studiet blev ikke formindsket af det faktum at filmen "David after dentist" altså er på pensumlisten. Klippet blev brugt som illustration til dagens tekst som handlede om immediacy, hypermediacy og remediering. Jeps så fik i den, nu må jeg løbe for jeg skal i gang med morgendagens tekst om sociale netværk på nettet, nu er Facebook blevet studierelevant :)

1 kommentar:

... sagde ...

Hey.. super fed blog! Jeg følger i hvert fald, håber du har lyst til det samme ;-) K