lørdag den 21. november 2009

Blogs og Online Marketing På CV'et

Jeg har lige erfaret at jeg med Buskproject gør mig til en ganske unik bruger af internettet. Efter en rundspørge i klassen forleden viste det sig at jeg tilsyneladende var den eneste elev med en så kaldt weblog. Egentlig kan jeg skrive 50-100 blogs på CV'et, men trods alt kun to som jeg selv regelmæssigt skriver på (buskproject og solidnamer).

At jeg var den eneste forekommer måske ikke specielt mærkværdigt, men eftersom jeg altså tager fag på medievidenskab synes jeg nu alligevel det er noget underligt. Nuvel, ikke at det betyder det store. Jeg er bare glad for at det ikke var 100% der havde en personlig blog, i så tilfælde var der jo ingen der havde tid til at læse hvad de andre publicerede.

Og hvad har jeg så at publicere i dag?

En god nyhed for alle der som jeg er store entusiaster af det store vide net også kaldet world wide web. Jeg er sikker på at jeg også i dette henseende kan betragte mig selv som værende ganske unik, men internettet og online marketing er min helt store interesse. Jeg har de seneste 3-4 år beskæftiget mig mest muligt med internetmediet, hvor jeg har bygget hjemmesider, markedsført, skrevet, læst, undervist, tjent og brugt penge, købt og solgt osv. osv. Denne beskæftigelse har udelukkende været drevet af interesse og selvom jeg endnu ikke har nogen egentlig uddannelse i faget udmøntede det sig i sidste uge i et job. Jeg er nu ansat i et mediebureau, hvor jeg varetager markedsføringen af diverse hjemmesider for store danske virksomheder. Nøgleord som SEO, link building og KEI ringer måske ingen klokker, men hvis de gør har jeg en god nyhed til dig:

Internettet vokser med en sådan hast, at den vigtigste uddannelse til tider er den personlige interesse. Drømmer du om en karriere i online marketing branchen kan det sagtens lade sig gøre uden en 5 årig uddannelse som datalog.

1 kommentar:

Jessica sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.