lørdag den 26. september 2009

Sjov og Navne

Blandt de små glæder man har på jobbet som postmand er når man støder på uforglemmelige navne. Nogle er simpelthen ufatteligt sjove.

I dag afleverede jeg f.eks. post til en hr. Wakabongo! Hvor fantastisk må det ikke være at hedde Wakabongo til efternavn!? Senere stødte jeg tillige på navnet Srisawangwong :)

Andre efternavne jeg umiddelbart kan erindre at have set på min postrute:

Bitsch
Samleben (bedst udtalt som Samle-Ben)
Vrede

Dette er selvfølgelige kun en brøkdel af de navne der i tidens løb har kunnet få mig til at trække på smilebåndet (og det midt i arbejdstiden!). Jeg har desværre glemt alle de andre :(

Når nu vi er ved de små glæder hvorfor så ikke lige fyre et par videoer på med det samme?
Denne lille video opdagede jeg på en tilfældig YouTube søgning for nogle dage siden:Desuden kan jeg stærkt anbefale Rytteriet. Især sketchene med "manden i skabet" sidder lige hvor de skal. Se dem her:
http://www.dr.dk/P2/Rytteriet/20080414141011.htm

Når du keder dig og ikke kan finde på noget spændende at surfe på nettet vil jeg foreslå dig at besøge Failblog.org, De garanterer altid et godt grin. Jeg læser efterhånden denne blog lige så ofte som Politiken.dk, sad but true :)

Ingen kommentarer: