fredag den 8. maj 2009

Wiibroe Pilsner Er Tilbage!

Wiibroe Pilsner er tilbage!

Forleden dag da jeg gik mig en lille tur i Irma så jeg til min store forbavselse en hylde spækket med Wiibroe øller på flaske. Denne øl som jeg selv kun husker fra min spædeste barndom havde jeg bestemt ikke regnet med at se igen. Hurtigt røg der en lille Wiibroe i kurven for når den nu var tilbage og jeg nu også var blevet gammel nok til at drikke den kunne det kun gå for langsomt!

Ydermere, da jeg i tirsdags var på besøg på den lokale bodega, cafe 6'eren, fandt jeg at flere af det faste klientel var i fuld gang med en bunke Wiibroe dåseøller. Ja denne gang er den måske endda kommet for at blive?

Og ja, Wiibroe er en ganske fortræffelig pilsner som jo selvfølgelig smager af gamle dage ;)

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Hej du! SKal der ikke snart noget nyt op på den hjemmeside? Hvad med noget fra det store udland. Jeg kan godt anbefale USA, evt New Haven!