tirsdag den 24. marts 2009

Weekendophold i Kolding - Sydjylland!


Hvad sker der i Kolding?

Jeg er nu atter hjemme efter et lille weekendophold i det jyske Kolding og mit svar på ovenstående må være ikke rigtig meget og ikke rigtig lidt. Tingene går stille og roligt for sig i Kolding lige på nær når man tager sig en hæsblæsende tur op ad gågaden i indre by eller chiller i Kolding storcenter, hvor den sejeste del af Koldings ungdom hænger ud, altid solbrune, dressed up og med den obligatoriske "jeg er da ligeglad" attitude. Jo her kan man skam sagtens få pulsen op, men så er det da godt at man bagefter kan tage sig en tur i Marielund, hvor fisk på helt op til 85 cm. bliver landet i metervis af skovsøens mange kaffedrikkende lystfiskere.
Selvom der godt kan være en smule koldt i Kolding er der alligevel masser af varme at finde på de, nå ja, ganske gode værtshuse/cafeer som man let finder i midtbyen.


Mad! ja maden er god i byen som ligger nord for Sønderjylland, men syd for Midtjylland. Hvad f.eks. med en gang hjemmelavet ravioli? eller måske en ovnfuld lune hjemmebagte tebirkes! Jo tak den er god, men hvad med skildpadden?
"Den får sig et lille bad mens den udtænker løsningen på alle verdens gåder".


I Kolding finder man desuden et vældigt flot hus. Et hus med væg og loft for sig..? Ja såmænd!
Forklaring: Taget er simpelthen for tungt til de sarte vægge så i midten er bygget søjler kun med det formål at bære det tunge regnslag.
I husets kasematter bliver man, mod betaling, budt på varm kaffe. Hvis man bestiller 2 kopper kaffe får man en hel kande og så kan man ikke sove i toget hjem! Det er både godt og skidt.


Tak til Kolding og tak til Jens og Trine for et godt weekendophold!

Ingen kommentarer: