fredag den 23. januar 2009

Garfield Minus Garfield


Jeg blev for noget tid siden gjort opmærksom på et Internet fænomen kaldet "Garfield Minus Garfield" af en ven på Facebook. Jeg var nysgerring og besøgte sitet som straks omvændte mig til en komplet Garfield minus Garfield tilhænger! Jeg ved ikke helt hvorfor, men det er absolut noget af det sjoveste jeg nogensinde har set. Der gik ikke længe førend jeg havde læst samtlige striber derinde og til jul fik jeg tilmed et eksemplar af bogen som jeg med vilje har læst i små bidder over en længere periode for at strække morskaben længst muligt.

Hvis ikke du allerede kender til det vil jeg på det kraftigste anbefale et besøg på http://garfieldminusgarfield.net/. Konceptet er helt enkelt, Garfield er fjernet fra "Garfield" tegneserien og tilbage står Jon Arbuckle aka Harald Jensen (det danske navn) som en ensom, depressiv og patetisk mand som på forunderlig vis sætter dit eget liv i relief. Det kan ikke blive værre end det er for Jon!

Ingen kommentarer: