søndag den 4. januar 2009

Dansk Hverdag

Hverdagen er atter over os! Jeg er nu tilbage i København og har genoptaget nogenlunde hvor jeg slap for ca. 5 måneder siden. Rugbrødet bliver hentet hos den lokale bager (Bodenhof min absolutte favorit bager), jeg er tilbage i posten og har problemer med den forbistrede metro.
Vi havde en skøn tid i Wien, men det er nu også rart at være hjemme når det nu skal være. Vi er ellers også trætte af at rejse nu, efter at have taget turen fra Wien til København, videre til Nørresundby - Bornholm - København med en 80 kilo tung oppakning er det temmelig rart med en fast base (samtlige af de 80 kilo er stadig ikke i hus, men befinder sig rundt om i det danske land). Nu må det også snart være tid til at genoptage noget bænkning som jeg så grusomt forsømte i det Østrigske.

Stay tuned og godt nytår!

Ingen kommentarer: