fredag den 18. april 2008

Bænk

Så må det være på høje tid at få gjort noget ved bænkeriet!

Bænkereglerne er som følger:
1: Der skal drikkes min. 2 øl pr. bænk.
2: Opholdet på eller omkring bænken skal være af min. 1½ times varighed.
3: Man må ikke holde sig beskæftiget med andre opmærksomhedskrævende opgaver under bænkningen (så som læsning, musiklytning osv.)

Thats it!

Første bænketest bliver allerede i morgen lørdag, hvor jeg vil teste en bænk på Frederiksberg. Det er faktisk i nærheden af det første sted jeg boede da jeg flyttede til kbh. Den gang boede jeg i en kælder til et stort hus i et meget fornemt kvarter. Under en af mine mange vandringer i nabolaget spottede jeg en bænk der virkede så indbydende at jeg et par dage senere befandt mig på den med en sømandsroman af Alexander Kent i hånden. Denne gang skal det være med en pilsner i hånden og kvaliteten af netop denne bænk vil blive undersøgt til bunds.
Tid og sted:
kl. 13
Placering:
http://www.degulesider.dk/vbw/kort/resultat.do?maptype=map&level=1&x=720828.6492069993&y=6177024.750064996&PartnerID=kortlink

Ingen kommentarer: