fredag den 4. april 2008

10 Ting Jeg Ikke Forstår

Jeg tillader mig her at slynge nogle spørgsmål på nogle ting jeg bare ikke kan forstå ud i det offentlige rum.

Here it goes:

1: Hvorfor byggede de ikke en metro station på hovedbanen eller rådhuspladsen med det samme? Det er åndssvagt man altid skal skifte på nørreport når man er med metro.

2: Hvorfor ændrede den Bornholmske forlystelsespark "Brændesgårdshaven" navn til "Joboland"? Det er grimt og ingen har alligevel tænkt sig at kalde den det. Seriøst de små Joboer kan jo ingenting og desuden er de ikke en gang ægte.

3: Hvorfor?

Vores lokale pølsevogn fik fornyligt en make over, men ØFFES PØLSER! Det er grimt og usmageligt (deres pølser er dog stadig lige så gode)

4: Jeg blev for nogle år siden af en kammerat gjort opmærksom på det absurde i eksistensen af kattemad med oksekød. Koen er mindst 50 gange større end katten, det lille kræ ville aldrig have en jordisk chance for at nedlægge koen som byttedyr. Mennesket er heller ikke lige så stort som den mægtige ko tilgengæld er vi kloge, derfor fortjerner vi oksekød. Katten er dum ergo fortjerner den heller ikke okse!

5: Hvorfor er alle usunde ting velsmagende?

6: Hvorfor har folk som bor og arbejder i storbyerne bil? Det er jo ikke nødvendigt. Biler er dyre, meget af den tid du som bilejer bruger på arbejde bruger du i virkeligheden for at have råd til at have bil så du kan køre på arbejde.

7: Hvorfor har jeg ikke nogen bil? Det ville være så meget lettere når der skulle handles stort.

8: Hvem er Black?

9: Hvorfor har jeg aldrig været i Stuttgart? Jeg har hørt at der skulle være så megen dejlig industri og transport.

10: Hvorfor solgte Wigan Athletics deres stjernespiller Leighton Baines? Nu spiller han for Everton og det er jo ikke godt.

Ingen kommentarer: