mandag den 17. marts 2008

Så Skal Der Bænkes!

Den seneste tid har jeg været noget sløv på projekt-siden da jeg har haft travlt med andet internetarbejde (hjemmesider osv.). Men nu vil jeg igang igen. Ikke af ren pligtfølelse, men fordi mit næste projekt bare er for vigtigt til at lade vente på sig.

Jeg har altid (hele min øldrikkende historie) været meget glad for at bænke den. Dvs. nyde en øl eller flere på en offentlig bænk. Der er noget særligt over det, jeg har svært ved at forklare præcis hvad der er så godt ved det, men jeg er ikke i tvivl om at det er noget ganske særligt. Hvorfor skulle drankerne ellers gøre det? De om nogen må have styr på hvor man bedst drikker en lille øl og tilsyneladende falder deres valg ganske ofte på bænken. Herfra kan man observere livet (på afstand forståes) mens man selv forholder sig nogenlunde passiv. Herfra kan man skylle alle sine bekymringer ned mens man nyder at se andres stress, glæder, hverdagsliv, synder osv. Jeg ved ikke om man får det bedre med sig selv, jeg ved bare at man får det godt. Måske det er fordi man midlertidigt glemmer sig selv mens man objektivt betragter verdensræset. Alting går op i en højere enhed: distancen, øllen og naturen alting giver en helt særlig følelse af afslapning ja nærmest en form for trancetilstand.

Jeg har ofte siddet sådan på en bænk og drukket i Bornholmske omgivelser (min fødeø), men kun alt for sjældent har jeg praktiseret denne salige form for livs eliksir i det Københavnske.

Derfor vil jeg som mit næste projekt kaste mig ud i at anmelde bænke her i byen.

Men hertil ønsker jeg din hjælp kære læser. Har du en bænk du gerne vil have anmeldt så skriv til mig og angiv dens placering.

Jeg har endnu ikke bestemt mig for projektets formelle krav så som varighed pr. bænk, antal øl osv. men dette skal nok komme.

Dem der følger med her på bloggen er meget velkomne til at bænke med, jeg skal nok sørge for i god tid at proklamere bænk, tidspunkt og dato så kan man bare dukke op (husk øl).

Så altså:
skriv til mig hvis du har et bænkeønske det behøver ikke være én bestemt bænk det kan også bare være et område, bydel m.m.
læg en kommentar eller skriv til min mail: busk@thebusk.dk
mobil: 22616083

Ingen kommentarer: