søndag den 20. januar 2008

Café Lindevang


Da Solveig og jeg for noget tid siden flyttede fra kollegiet, fik vi et tip vi ikke kunne stå for. Det var vores meget flinke vicevært Allan (en ældre herre), der anbefalede os at besøge Lindevangs kroen, som skulle ligge ganske tæt ved vores nye adresse. Dette tip benyttede vi os derfor af i går aftes.

Cafe Lindevang ligger i en mørk krog på et lille ubemærket torv tæt ved Peter Bangsvej. Et sted man nok ikke ville have bemærket, hvis altså ikke man i forvejen kendte til det. Her serverer de noget så sjældent som traditionel dansk mad. Stedet ligner en klassisk kro/bodega, men uden alkoholikerne og røg. Der er virkelig hyggeligt og maden er bare god!

Vi fik:

En aspargessuppe der næsten slog benene væk under os. Dette valg kom vi til at fortryde big time, da vi efter denne velsmagende smørbasse i den grad havde fået stillet vores sult. Her er portionerne nemlig vel rigelige, da de bar fadet med hovedretten ind så vi til vores rædsel at det kun var den første. Der var med andre ord et helt fad til os hver, et med flæskesteg et andet med hakkebøf og bløde løg.

Jeg kan varmt anbefale Café Lindevang. Her får man serveret de bedste gammeldags danske retter i imponerende portioner. Dog bør man nøje overveje forretten, jeg tror i hvert fald jeg springer over. Det var næsten pinligt så meget vi levnede..

Tjek stedet på deres hjemmeside:

http://www.cafelindevang.dk/Som det ses på sværen var det gris nummer 203 der havde måttet lade livet

Ingen kommentarer: