lørdag den 19. januar 2008

FERIE!


Efter en længere eksamensperiode med dans, basket, badminton og kvindeævl i en historisk/sportslig kontekst kan jeg nu med glæde gå 2 ugers ferie i møde.

På Idræt kører vi som bekendt blokstruktur, og selvom denne for det meste er noget bras med øget stressniveau og tidspres til følge, er de mange små indbyggede ferier imellem blokkene nu altså ikke noget at kimse af. Ja det skal da ikke være nogen hemmelighed, at i min verden er det bedste ved at gå i skole de mange og lange ferier.

Lige nu trænger jeg sandelig også til ferie efter den sidste uges opgaveskrivning, som bogstaveligt talt har fyldt hele min verden i disse dage. Opgaven handlede om noget så kedeligt som kvindernes rolle i den danske sportificeringsproces, så jeg var på forhånd klar over at mit vigtigste redskab, ville blive årskoppen fra Hydro Texaco.

Men opgaven blev udfærdiget, 15 siders ævlt blev rystet ud af ærmerne, hvilket i dag gør mig til en fri fugl :) Jeg er i sandhed fritstillet til at drikke, spille, feste og nyde tilværelsen, så hvis du i den kommende tid savner selskab så ring til mig.

Jeg regner i øvrigt med at modtage samt uploade danseshowet i løbet af næste uge.

Ingen kommentarer: