fredag den 6. marts 2009

Jolly Cola - En Svært Tilgængelig Soda

Det er efterhånden en rum tid siden jeg sidst har smagt en Jolly Cola og det tilmed ganske ufrivilligt. Jeg har simpelthen ikke kunnet finde nogen på trods af at både Netto, Super Brugsen, SuperBest, Irma og Føtex er blevet finkæmmet for Jollyer. Hvis der er nogen derude der kender en supermarkedkæde hvor de sælger Jolly Cola må de meget gerne skrive det her. Jeg har tænkt en del over det den seneste tid og var faktisk inde på Jollys hjemmeside for at finde ud af om de i det hele taget stadig eksisterede, hvilket de gjorde.
For et par dage siden skete det så at jeg cyklede forbi en kiosk langt ude ad Valby Langgade hvor der var en gammel reklame for denne sagnomspundne Coladrik. Dette fik straks Postmand Ronnis jernhest til at stejle og vende 180 grader (i horisontalt plan). Jeg kan nu med stor glæde berette at det lykkedes mig at finde en Jolly Cola og den smagte stadig lige så godt som jeg huskede den.
Sted: kiosk på Valby Langgade
Bekymring: Skal man være detektiv for at finde disse hemmelige steder hvor der sælges Jolly Cola?

6 kommentarer:

jens sagde ...

Tager jeg helt fejl, når jeg siger den sælges i noget så almindeligt som Aldi? Det tror jeg nu de gør!

Ronni Rebsdorf sagde ...

Årh! helt sikkert, det må lige undersøges.
Tak for tippet du er alletiders.

Jakob Kofod (Laffer) sagde ...

Hej Ronni..

Der ligger en kiosk på Lars Bjørns Stræde op mod Nørre Voldgade, der sælger de skam Jolly, køber en hver gang jeg er i området..

Ronni Rebsdorf sagde ...

Tak det er godt at vide hvor man kan få tanket op :) Jeg har desuden fundet ud af at Jolly også kan købes i en kiosk på hjørnet af dalgas boulevard og finsensvej.

Jolly Roger sagde ...

Det ser ud til, at der endelig er ved at komme liv i Jolly igen :D

Læs lige nederst på deres hjemmeside: http://jolly.dk/

Ronni Rebsdorf sagde ...

Årh helt sikkert! sært at der lige pludselig kommer gang i den igen, men det kan man jo kun glæde sig over.