mandag den 9. februar 2009

Billig bærbar fra Sverige - LG 410-K.AP27V


For ca. en uge siden modtog jeg min nye bærbare pc som jeg på grund af den svækkede svenske krone, havde valgt at bestille fra vores naboland. Dette er altså mit første indlæg skrevet på min splinternye monstermaskine, som kun vejer 2,4 kg :)
Mærket er LG og maskinen kører upåklageligt, ved at købe den fra Sverige sparede jeg ca. 1500 kr. (inkl. taske og ekstra ram) hvilket jo var det hele værd. Bortset fra at det svenske postvæsen ikke kunne finde ud af at sende til en co-adresse (en ven i Malmö) foregik transaktionen upåklageligt. Jeg kan altså kun anbefale, at når man har brug for noget nyt lir til hjemmet, lige tager et kig på priserne i det svenske. Kursen er pt. helt nede på 0,71 og er altså faldet drastisk det seneste års tid uden at de svenske priser har ændret sig. Årsagen til dette fald er jeg ikke helt sikker på, men jeg har ladet mig fortælle at den svenske krone følger den amerikanske dollar mens den danske i højere grad følger euroen som altså for tiden klarer sig bedre en $.
Hvis du leder efter et elektronisk produkt burde du tage et kig på pricerunner.se disse priser kan man direkte sammenligne med de danske på pricerunner.dk.

Her er min nye pc: LG 410-K.AP27V

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Ronni
Kan du ikke fortælle lidt nærmere om, hvorfra du bestilte den (website) - og hvordan du så fik den sendt? Direkte til DK?
Mange hilsner
Line

Ronni Rebsdorf sagde ...

Hej Line
Jeg fandt min leverandør via pricerunner.se. Det billigste selskab iht. min udvalgte bærbar blev Inet, inet.se. Disse leverede kun i sverige hvilket var grunden til jeg fik pc'en sendt til en ven i Malmö. Jeg er sikker på du kan finde svenske selskaber der også sender til DK.

Anonym sagde ...

Tak for hurtigt svar...jeg prøver:)