onsdag den 19. november 2008

Domæneinvestering

I løbet af de seneste par år har jeg brugt størstedelen af min fritid på en hobby som nok ikke så mange kender til. Jeg synes derfor lige jeg ville gøre lidt reklame for den her på Buskproject. På engelsk kaldes denne beskæftigelse "domaining" og det handler i bund og grund om investering i domænenavne. Internettet vokser for hver eneste dag der går og med denne udvikling stiger efterspørgslen efter gode domænenavne, primært med endelsen .com. Domænenavne er Internettets grundstene, og en tro på Internettet er lig en tro på .com.
Investering i domænenavne er endnu en delvist ukendt investeringsform, men jeg vil tro at den med tiden vil blive anerkendt som en autoriseret beskæftigelse i fuld vækst. Gode navne sælges allerede for svimlende beløb (et-ords .com'er), men også de lettere tilgængelige er mulige at omsætte.
Det er en beskæftigelse der fænger, jeg kan i hvert fald slet ikke lade være. Jeg har brugt (alt for) meget tid de seneste par år på at lære og tilegne mig kompetencer inden for dette område og for en måneds tid siden besluttede jeg mig for at dele ud af min viden. Derfor oprettede jeg denne side:

SolidNamer.com

Som du er velkommen til at følge, hvis det skulle have nogen interesse. SolidNamer har ikke noget med denne blog at gøre, jeg ville såmænd bare informere om dens eksistens hvis der var nogen der havde lyst til at lære om at investere i domænenavne.

Ingen kommentarer: