mandag den 27. oktober 2008

Cafe Lindevangen - Kro som i de gode gamle dage

Cafe Lindevang er et populært sted, det kan der ikke være nogen tvivl om eftersom mit tidligere indlæg om denne fantastiske kro oplever stor interesse her på nettet. Derfor føler jeg mig også lidt forpligtet til at levere noget mere public service her på sitet. Sidste gang undlod/glemte jeg tilsyneladende at oplyse adressen så her kommer den:

Cafe Lindevang
Sløjfen 6
2000 Frederiksberg

Håber det hjælper det sultne folk, og til de af jer der ikke vidste i var sulte kan jeg endnu en gang berette at på cafe lindevangen får man serveret god gammel dansk mad i store portioner som smager som da mor lav'd det. Jeg skammer mig stadig over de mængder jeg måtte levne sidste gang jeg var der, men det kan nu ikke afholde mig fra snart at vende tilbage. Når ganen kræver brun sovs, flæskesvær og frikadeller så er Cafe Lindevangen det rette sted.

Ingen kommentarer: