torsdag den 13. december 2007

HOMOristisk

Så hvad er mit 1. projekt?

Først og fremmest vil jeg lige redegøre for hvordan jeg egentlig definerer et projekt.

Et projekt skal have:
1: En klar målbeskrivelse
2: En deadline
3: Det kan omhandle hvad som helst! med eller uden et egentligt produkt.

Mit første projekt jeg har kastet mig i færd med, er egentligt ikke et jeg selv har udtænkt og ej heller sat mig for i første omgang. Det ligger inden for skolens rammer, hvilket jeg egentlig ikke rigtig bryder mig om. Men lige netop denne opgave kvalificerer sig i høj grad, til at få al min opmærksomhed og jeg vil med glæde betragte den som et af mine egne projekter.
DANS DANS DANS!
Ja sku, vi har i denne blog i faget "dans og koreografi" fået til opgave i grupper at give en performance på 10-15 minutter! ikke så lidt endda især taget i betragtning af, at jeg er havnet i en gruppe af 4 fyre, uden nogen som helst erfaring med dans WHAT SO EVER. Derfor var vi noget skeptiske da vi skulle slå os fast på et overordnet tema for vores show. Temaer så frastødende som årstiderne, livet, grease og rejser var oppe at vende, men pludselig kom der et forslag på bordet som ingen af os kunne modstå: HOMOSEKSUALITET. Godt inspireret af vores noget fimsede underviser og temaets naturlige distanceren til det opgaven egentlig lagde op til, følte vi os nu langt bedre rustet til på en måned, at udvikle et ganske seværdigt show.

Showet går løs på ifi d. 10. januar omkring kl. 18 og alle er velkomne. Så hvis du har lyst til at se en sprød gang homodans er det her det sker.

Beskrivelse: lav et danseshow på 10-15 minutter
Deadline: 10. januar 2008


Ps. jeg forventer at showet bliver filmet og at jeg derfor kan lægge klippet herind når der skal følges op på projektet.

Ingen kommentarer: