onsdag den 4. juni 2008

FrederiksbergDagene

Mere Frederiksberg!


I weekenden løb Frederiksbergdagene af stablen, dage som endnu en gang bevidnede det store overskud der findes her i kommunen. Her ville man både have kunnet benytte sig af tilbud som gratis morgenbasser, koncert med Tina Dickow, festfyrværkeri og meget meget mere. Disse ellers ganske fine arrangementer blev der for Solveig og mit vedkommende dog ikke tid til. I stedet valgte vi at bruge tiden på en rundvisning i Frederiksberg slot (den ved Frederiksberg Have), en guided tur i haverne bag det gamle KVL, desuden fik vi en tilfældig men særdeles fed koncert med Den Lille Musikhøjskole med i købet.

Går man sig en tur i Frederiksberg Have vil man nu have mulighed for at hilse på elefanterne hvis nye bolig nu er blevet åbnet og frit tilgængeligt for havens gæster.

Frederiksberg Slot er i dag en uddannelsesinstitution for hæren. Her kan man i flotte omgivelser udvikle sig til en højtuddannet dræbermaskine.

Fra toppen af slottet kan man se ud over Frb. Have. Herfra skulle en russisk soldat ifølge savnet have sprunget ud efter at være blevet beordret til det af sin fordrukne konge, zar eller hvad han nu var. Den russiske konge havde villet blære sig med hvor magtfuld han var over for den danske konge. Den danske konge skulle have undskyldt sig med at hans soldater i hvert fald var mere loyale end russerens soldater (noget med at han uden frygt kunne sove i en stald sammen med dem.. mærkeligt at han ikke bare kunne bruge en seng).

I haverne bag ved det ny "LIFE" findes flere sjældne eller specielle planter og træer. Vi så f.eks. et lille eksemplar af Redwood træet (de højeste træer i verden). Havens skønhed var dog det mest specielle, utroligt så flotte grønne arealer der gemmer sig i København, steder man slet ikke kendte!

Ingen kommentarer: