søndag den 2. marts 2008

Den mærkelige aften

Fredag 29/02-08

Det var aftenen hvor jeg fand ud af at Raoul Duke fra "Fear and Loathing in Las Vegas" var kommet til København og hvor en af mine venner tilsyneladende havde en tvilling..
Det var aftenen hvor det blev påstået at metroen kun kørte til Frederiksberg selv om jeg faktisk skulle til Fasanvej st. Men allerede på Forum st. blev vi af en rar dame i højtalerne fortalt at den ikke kørte længere, hvilket i øvrigt var løgn. Så efter et unødvendigt skift på forum st. efterfulgt af et mere begrundet ophold på Frederiksberg st. besluttede jeg mig for at trodste regn og vind og gå resten af vejen hjem.

Her mødte jeg stopmand som var bukket unden for vinden. Den stakkel fandt jeg senere næste dag sat på plads af en rulle gaffa tape.

Sjovt så mange overraskelser der gemmer sig i det københavske natteliv, så mange ting man slet ikke vidste..


Ingen kommentarer: